Mjukna in i dig själv 

SENSING YOGA

Sensing Online 5v program

Vad är Sensing?

Sensing och Sensing Hatha Yoga är en mjuk och tillåtande form av yoga som skiljer sig från vanlig yoga på det vis att vi andas in och expanderar i muskler och områden i kroppen i stället för att stretcha ut dom.

Sensing Hatha och Sensing Yoga passar alla kroppar, inga förkunskaper behövs och den hjälper till att släppa på spänningar och låsningar i kroppen.

Det är en mer terapeutisk form av yoga där det går att inrikta sig på olika låsningar eller spänningar i kroppen, så som nacken, ryggen, höfter, psoas ( ”höftböjarmuskeln”) med mera. Även slaggprodukter och gifter som lagrats i vår bindväv får hjälp att komma loss och ut ur kroppen.


Vad Sensing Yoga gjort för mig


Sensing Yogan har hjälpt mig med så mycket saker

  • Min migrän är i princip borta (kommer endas när jag tagit sämre val för min kropp numera & inte flera gånger i månaden)  
  • Min vanliga huvudvärk är nästan HELT obefintlig! 
  • Min ländrygg värker inte längre.
  • Mina axlar mår bra igen.
  • Och hela jag verkligen känner mig mjuk och stark.


Det är en upplevelse som inte går att sätta ord på, och därför känner jag så starkt att jag vill få sprida den vidare. 


Det är kärlek till vår kroppDetta Sensing Online 5v program är skapat för att hjälpa dig komma ner till lugn och ro, hitta enkla men kraftfulla rörelser att ta till i din vardag för att lirka upp låsningar, pandikulera upp spänningar i kroppen, och hjälpa dig att reducera stress och lätt kunna ta dig till lugn och ro i kroppen. Detta med hjälp av rörelser och övningar från Sensing Yogan. 


Så du kan känna att du kan ta till det som du behöver oavsett vart du är, om du har tillgång till nät eller inte,  din egna kropp är allt du behöver..

Varmt välkommen att klicka på länken under här för att skicka in din intresseanmälan!Nästa upstartsdatum kommer snart!

Testa Sensing med mig, klicka på länken här

Programmet Sensing Online 5 veckor kommer ske helt Online, och samtalen som sker 1 gång i veckan över zoom blir inspelade så du som ej kan delta live kan se det i efterhand. 


När du signar upp på detta program så kommer du få kunskaper om din kropp och hur den fungerar i stressade situationer och vad du kan ta till för att snabbt och enkelt hjälpa dig och din kropp till lugn och ro. Övningar och rörelser som du kan ta till i din vardag snabbt och enkelt. 

Se vad andra säger om Sensing Yogan 

KOMMANDE DATUM FÖR YOGA

ONLINE

Se mer på Johannafrances.se på instagram för att hålla dig uppdaterad när det kommer nya tider för pass. 
Snart kommer även ett nytt altenativ upp där du själv kommer kunna se passen när det passar dig..

Hemma-hos

Har du ett eget ställe och vill testa Sensing Yoga? Vardagsrum, uteplats, gård eller lada, och några vänner som vill vara med? Kontakta mig så hittar vi på nått roligt tillsammans!
Välkommen

Håll Utkik

Webinar om Sensing Yoga kommer snart!

ANDRA AKTIVITETER OCH ONLINE EVENTS

Online yoga via zoom

Kontakta mig eller se instagram för mer information @johannafrances.se


Privat yoga

Kontakta mig för mer information

Varmt välkommen