Mjukna in i dig själv 

SENSING YOGA

Sensing Online 5v program

Vad är Sensing?

Sensing och Sensing Hatha Yoga är en mjuk och tillåtande form av yoga som skiljer sig från vanlig yoga på det vis att vi andas in och expanderar i muskler och områden i kroppen i stället för att stretcha ut dom.

Sensing Hatha och Sensing Yoga passar alla kroppar, inga förkunskaper behövs och den hjälper till att släppa på spänningar och låsningar i kroppen.

Det är en mer terapeutisk form av yoga där det går att inrikta sig på olika låsningar eller spänningar i kroppen, så som nacken, ryggen, höfter, psoas ( ”höftböjarmuskeln”) med mera. Även slaggprodukter och gifter som lagrats i vår bindväv får hjälp att komma loss och ut ur kroppen.


Vad Sensing Yoga gjort för mig


Sensing Yogan har hjälpt mig med så mycket saker

  • Min migrän är i princip borta (kommer endas när jag tagit sämre val för min kropp numera & inte flera gånger i månaden)  
  • Min vanliga huvudvärk är nästan HELT obefintlig! 
  • Min ländrygg värker inte längre.
  • Mina axlar mår bra igen.
  • Och hela jag verkligen känner mig mjuk och stark.


Det är en upplevelse som inte går att sätta ord på, och därför känner jag så starkt att jag vill få sprida den vidare. 


Det är kärlek till vår kroppSensing Online 5 veckors programmet är skapat för att hjälpa dig komma ner till lugn och ro, hitta enkla men kraftfulla rörelser att ta till i din vardag för att lirka upp låsningar, pandikulera upp spänningar i kroppen, och hjälpa dig att reducera stress och lätt kunna ta dig till lugn och ro i kroppen.


Efter programmet ska du kan känna att du kan ta till det som du behöver oavsett vart du är, om du har tillgång till nät eller inte,  din egna kropp är allt du behöver!
Just nu är det SOMMARUPPEHÅLL och programmet uppdateras med en massa mysiga pass och övningar som kan hjälpa dig lugna ditt nervsystem och delar som hjälper dig att få IN ALLT detta i din vardag. Så håll utkik, snart släpps nästa datum för Sensing Online Programmet.


Varmt välkommen att klicka på länken under här för att skicka in din intresseanmälan!


Testa Sensing med mig, klicka på länken här

Sensing OnlineProgrammet kommer ske helt Online, och samtalen som sker 1 gång i veckan över zoom blir inspelade så du som ej kan delta live kan se det i efterhand. 


När du signar upp på detta program så kommer du få kunskaper om din kropp och hur den fungerar i stressade situationer och vad du kan ta till för att snabbt och enkelt hjälpa dig och din kropp till lugn och ro. Övningar och rörelser som du kan ta till i din vardag snabbt och enkelt. 

Se vad andra säger om Sensing Yogan 

Helt fantastisk kurs! Jag kände till Sensing lite sen innan och ville lära mig mer, jag va trött i kroppen och hade fått ett motstånd till träning. Men under kursen hände något. Kroppen vaknade till och lirkades igång. Det va den lilla pushen jag behövde. Nu är jag igång igen, på ett sätt som kroppen vill och jag mår så mycket bättre!
Rekomenderar varmt både kursen och underbara Johanna! - Michaela

Äntligen en yoga-form som lyssnar till kroppens behov och erbjuder naturliga rörelser som släpper på stress och spänningar. Jag kan varmt rekommendera Johanna som kursledare, med värme och stor entusiasm bjuder hon in dig till sensingens underbara värld och finns med som ett stöd under hela resan. - Pia

Tidigare klienter berättar


Investera i dig själv! 💝 Det gjorde jag och jag har hittat hem i Sensing yogan… 🙏🏻✨


Att få bli guidad in i Sensingens magiska värld på ett helt prestationslöst sätt utifrån mina egna villkor, av en lärare som Johanna med stor värme, omtänksamhet och nyfikenhet, är bland det bästa jag gjort för mig själv.

En inre resa har börjat och på dessa fem veckor har det hänt massor både kroppsligt, själsligt och andligt.

Jag känner att jag har fått ett viktigt och värdefullt verktyg som jag kan använda närsomhelst och som hjälper mig skapa balans i mitt liv, minska smärta och spänningar, och som på djupet stöttar och hjälper min personliga utveckling. ✨

Och jag har Johanna och Sensingen att tacka för detta 🙏🏻, och mig själv som tog steget. Tack för att du sprider och inspirerar Johanna! ❤️❤️❤️

-Jeanette


Helt fantastiskt kurs. Passen passade mig utmärkt och Johanna har en sån härlig personlighet. Övningarna hjälpte min kropp att släppa på stelheter och obalanser. Sen så fanns Johanna alltid tillgänglig och svarade snabbt ifall man undrade något om övningarna eller effekter i kroppen. Detta borde alla unna sig. - Veronica

Svårt att sammanfatta kort, måste upplevas!!! Sensing Yogan ger mig ett lugn och ro i kropp och knopp, löst upp olika spänningar i kroppen. Gett ökad rörlighet och smidighet i hela kroppen, känner mig vigare, minskad smärta i nacke och axlar och därmed ökad rörlighet. Har löst upp spänningar och låsningar i höftböjaren. Upplever även att Sensing yogan släppt på slagg i kroppen. Johanna är en varm, glad och in lyssnande person som inspirerar och sprider kärlek och glädje. Kan varmt rekommendera denna fina investering för sig själv, tacksam!!! -Cecilia

KOMMANDE DATUM FÖR YOGA

ONLINE

Se mer på Johannafrances.se på instagram för att hålla dig uppdaterad när det kommer nya tider för pass. 
Pass på youtube sändas varje tisdag JÄMNA VECKOR helt gratis, lugna inkännande pass att hjälpa din kropp släppa på spänningar och låsningar runt om i hela dig. Se till att du får en lugn och härlig sommar med hjälp av Sensing Yoga du också!

Hemma-hos

Har du ett eget ställe och vill testa Sensing Yoga? Vardagsrum, uteplats, gård eller lada, och några vänner som vill vara med?


Kontakta mig så hittar vi på nått roligt tillsammans!
Välkommen

Håll Utkik

Hela tiden dyker nya roliga saker upp, pass, program, lives mm. 

Du får bäst överblick på instagramn Johannafrances.se.


Varmt välkommen! 

ANDRA AKTIVITETER OCH ONLINE EVENTS

Online yoga via zoom

Kontakta mig eller se instagram för mer information @johannafrances.se


Privat yoga

Kontakta mig för mer information

Varmt välkommen